Informatieavond Veiligheid


 Informatieavond in Swalmen: Ben jíj voorbereid op criminaliteit?
 
Woensdagavond 9 oktober organiseert de Dorpsraad Swalmen - samen met de politie, Stadstoezicht, Gilde Opleidingen en de gemeente Roermond - de informatieavond ‘Ben jij voorbereid op criminaliteit?’
 
Donkere dagen: meer kans op criminaliteit
Met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe, zo leert de ervaring. Denk aan overvallen, inbraken en diefstallen. Inwoners en ondernemers kunnen veel ellende voorkomen door goed voorbereid de winter in te gaan en preventieve maatregelen te nemen. In de tweede week van oktober ondersteunen we dat met de jaarlijks terugkerende Week van de Veiligheid. Dan worden uiteenlopende activiteiten voor inwoners en ondernemers georganiseerd. Zo ook de informatieavond in Swalmen op 9 oktober.
 
Wat kunt u verwachten?
De Dorpsraad Swalmen doet de aftrap. Daarna spreekt burgemeester Rianne Donders-de Leest, verantwoordelijk voor de regie op veiligheid, de aanwezigen toe. De wijkagent en wijkboa vertellen over hun werk, en geven advies wat u zelf ter voorbereiding op de donkere dagen kunt doen. Verder hebben enkele studenten van Gilde Opleidingen, in de aanloop naar deze bijeenkomst, een ronde gemaakt door Swalmen. Ze vertellen wat hen opviel. Tevens verzorgen de deelnemers een quiz waarmee een prijsje te winnen is. Neem daarvoor wel uw Smartphone mee!
 
Wanneer?
Woensdagavond 9 oktober in zaal De Mert aan de Markt 1, Swalmen. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur.
 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Eva Berkx van de Gemeente Roermond T 0475 359 401 of per mail: evaberkx@roermond.nl

Aankomend

Archief

14 december
07 september
02 februari
15 december
01 september
09 december
16 oktober
09 september
18 december
23 april
09 april
26 maart
12 maart
27 februari
05 februari
22 januari
08 januari
20 september
10 september
20 september
11 juni
14 april
01 oktober
21 september
05 juni
09 december