Infoavond ‘Hart voor Roermond’


Infoavond ‘Hart voor Roermond’  Reanimatie Oproep Netwerk
 
De gemeente Roermond  zoekt voor Swalmen nieuwe burgerhulpverleners voor het Reanimatie Oproep Netwerk “Hart voor Roermond”. Op woensdag 14 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 uur is er een informatieavond over dit onderwerp in zaal De Mert, Markt 1 te Swalmen. Tijdens de bijeenkomst vertellen deskundigen waarom dit vrijwilligerswerk zo belangrijk is, wat het inhoudt en wat er van burgerhulpverleners wordt verwacht. Mensen met belangstelling kunnen vrijblijvend voor informatie terecht. 

Het Reanimatie Oproep Netwerk Hart voor Roermond probeert hulp aan mensen met een hartstilstand te verbeteren in onze gemeente. Er zijn nog niet voldoende burgerhulpverleners om mensen met een hartstilstand snel te bereiken. Wij zoeken daarom nieuwe vrijwilligers om het reanimatienetwerk te versterken. Verder zijn we ook op zoek naar bestaande AED’s bij bedrijven en instellingen die ingezet kunnen worden binnen het netwerk.

Aanmelding voor infoavond
Mensen, bedrijven en/of organisaties die belangstelling hebben om het reanimatienetwerk te versterken, kunnen geheel vrijblijvend naar de infoavond komen.
Het is voor de organisatie prettig als u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst. Liefst uiterlijk 12 maart via info@dorpsraadswalmen.nl.
Maar ook als u zich – om welke reden dan ook – niet heeft aangemeld, bent u van harte welkom!
Organisatie
De avond wordt georganiseerd door dorpsraad Swalmen samen met gemeente Roermond, EHBO afdeling Swalmen en de Ambulancezorg Limburg-Noord.
Voor meer informatie over Reanimatie Oproep Netwerken kunt u ook terecht op de website www.hartslagnu.nl  
 
Wij hopen op veel belangstellenden !
Dorpsraad Swalmen

Aankomend

Archief

14 december
07 september
02 februari
15 december
01 september
09 december
16 oktober
09 september
18 december
23 april
09 april
26 maart
12 maart
27 februari
05 februari
22 januari
08 januari
20 september
10 september
20 september
11 juni
14 april
01 oktober
21 september
05 juni
09 december