Servicepunt Zjwame


--- De Laeskamer is vanaf dinsdag 25 mei weer normaal geopend! U kunt bij ons terecht voor het ruilen van boeken en puzzels. Vanwege de coronamaatregelen blijft de koffiehoek gesloten en vinden er ook nog geen activiteiten plaats.

Ook de spreekuren van Politie en Zorgteam kunnen momenteel niet fysiek plaatsvinden. U kunt natuurlijk wel telefonisch contact opnemen ----

Servicepunt Zjwame

Servicepunt Zjwame is één van de projecten van de Dorpsraad.
Het Servicepunt is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Swalmen. Wekelijks zijn in het Servicepunt inloopmogelijkheden bij de Wijkagent, het Wijkteam en het Zorgteam. 

Laeskamer
De Laeskamer is een ruimte waar inwoners van Swalmen terecht kunnen voor het ruilen van boeken (ook groteletterboeken en kinderboeken) en puzzels. Maar ook een krant of tijdschrift lezen met een kopje koffie erbij is mogelijk. Er is een gastvrouw of gastheer aanwezig om hulp te bieden indien nodig.

Tevens worden er in de Laeskamer regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een tabletcursus, canasta ochtenden en voorleesactiviteiten. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor data en tijdstippen. Iedereen is welkom!

Heeft u interesse om mee te helpen als vrijwilliger, bekijk dan de volgende link:
http://www.dorpsraadswalmen.nl/projecten/sociale-samenhang