Tablet cursus
 
Jack van Gerven is na een aantal zeer succesvolle jaren gestopt als cursusleider. Er zijn momenteel dus geen tabletcursussen. Bij voldoende interesse gaan we op zoek naar een nieuwe cursusleider. Dus heeft u behoefte aan een cursus omgaan met een tablet, neem dan gerust contact met ons op!


Maart 2020 
 
U kunt tijdens deze 5 bijeenkomsten terecht met allerlei vragen over het gebruik van uw Samsung Tablet en/of smartphone.  De bijeenkomsten vinden elke vrijdagmorgen vanaf negen uur tot ongeveer 12 uur plaats in “de Laeskamer” in het voormalig gemeentehuis aan de Markt in Swalmen (per bijeenkomst kunnen er maximaal 6 personen meedoen).
 
De centrale thema’s op de onderstaande data (allemaal vrijdagochtenden) zijn:
 
06 mrt:           Bediening  Tablet en het typen/inspreken van teksten.
13 mrt:           Alles over downloaden Android Apps uit de PlayStore.        (App Instellingen)
20 mrt:           E-mailen en meesturen van bijlagen (bv. foto-video)
27 mrt:           Iets wijzigen in de App INSTELLINGEN is niet zonder gevaar!
03 apr:            reserve trainingsdag
 
Senioren uit de gemeente Swalmen/Asselt/Boukoul kunnen deelnemen. De eigen bijdrage voor elke bijeenkomst bedraagt € 4,- Dit is inclusief een kop koffie/thee in de pauze en een reader op papier over het centrale thema die dag.
 
U brengt uiteraard uw eigen opgeladen Samsung Tablet of Samsung Smartphone  mee naar de Laeskamer. U dient overigens wel in het bezit te zijn van een Samsung Tablet met de Androidversie 8 of 9.
 
U kunt daar achter komen door op de App Instellingen te tikken, in de geopende App  helemaal naar beneden te gaan en te tikken op Info Tablet. Klik hier op, ga in de nu geopende pagina naar Softwaregegevens, tik daar op en daar vind je de info over de Android-versie. Daar moet dan versie 8 of 9 staan. Dit is de enige voorwaarde om zinvol aan de training deel te kunnen nemen!
 
U kunt u telefonisch, via een sms-bericht of via e-mail tot uiterlijk 01 maart aanmelden voor de vijf bijeenkomsten bij de cursusleider:
 
Jack van Gerven                                   Telefoon: 06-37339855  
 
E-mailadres:  clsswalm@gmail.com (In mail graag uw telefoonnummer vermelden!)
 


2019

U kunt tijdens één of meerdere van deze 5 bijeenkomsten terecht met allerlei vragen over het gebruik van uw iPad of iPhone .  De bijeenkomsten vinden elke vrijdagmorgen vanaf negen uur tot ongeveer 12 uur plaats in “de Laeskamer” in het voormalig gemeentehuis aan de Markt in Swalmen. Per bijeenkomst kunnen er maximaal 6 personen meedoen.
 
De centrale thema’s op de onderstaande data (allemaal vrijdagochtenden) zijn:
 
17 jan: Bediening  iPad en iPhone en inspreken van teksten.
24 jan: Alles over Apple Apps.
31 jan: Bellen, sms-en, WhatsAppen en Facetimen
07 feb: E-mailen en meesturen van bijlagen (bv. foto-video)
14 feb: Iets wijzigen in de App INSTELLINGEN is niet zonder
            gevaar!

Senioren uit de gemeente Swalmen kunnen deelnemen. De eigen bijdrage voor elke bijeenkomst bedraagt € 4,- Dit is inclusief een kop koffie/thee in de pauze en een reader op papier over het centrale thema die dag.
 
U brengt uiteraard uw eigen opgeladen iPad of iPhone (inclusief het Apple-ID met erbij behorend wachtwoord) mee naar de Laeskamer. U dient overigens wel in het bezit te zijn van een IPAD 3 of nieuwer. Wat de Iphone betreft, is een iPhone 5 of hoger een voorwaarde om zinvol aan de training deel te kunnen nemen.
 
U kunt u telefonisch, via een sms-bericht of via e-mail tot uiterlijk 10 januari aanmelden voor één of meerdere bijeenkomsten bij de cursusleider:
 
 
Jack van Gerven