2017-2018: Hondenspeelplek


Hondenspeelplek De Klein Hei

November 2018
Zaterdag 3 november is Hondenspeelveld de Klein Hei officieel geopend!
De opening werd bezocht door zo'n 50 hondenbaasjes en heel veel tevreden hondjes.
Ook wethouder Evers en vele omwonenden kwamen een kijkje nemen. Iedereen is erg onder de indruk van het prachtige eindresultaat. Vanaf nu is het hondenspeelveld beschikbaar voor alle honden en hondjes uit Swalmen. 
Veel speelplezier!
          


September 2018
De buizen en het hekwerk zijn geplaatst, ook zijn er extra bankjes bij gekomen. Vele blije honden hebben al gebruik gemaakt van het omheinde veld. Om de puntjes op de i te zetten hebben we nu gras ingezaaid op de plekken die erg zanderig waren geworden van de machines. Nu gaan we ons voorbereiden op de officiële opening in november!

Juli 2018
Ons projectplan is goedgekeurd! Honderspeelplek de Klein Hei mag doorgaan! We zijn supertrots op dit resultaat.


Mei 2018

het is alweer een aantal maanden geleden, maar de werkgroep 'hondenspeelplek' heeft zeker niet stil gezeten! Na verschillende bijeenkomsten met de gemeente en de werkgroep is het projectplan nu bijna af :). Woensdag 16 mei presenteren we de definitieve tekening van het hondenspeelveld aan omwonenden en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom tussen 18.30u - 19.30u in de Blokhut in Swalmen.


November 2017

14 november 
 
De inloopavond over het omheind hondenspeelveld aan de Klein Hei/Heistraat is goed bezocht. Zowel omwonenden als hondeneigenaren uit Swalmen hebben de concepttekening bekeken en de reacties zijn positief! De werkgroep zal de vragen en opmerkingen die zijn gemaakt meenemen in de verdere uitwerkingen. Na goedkeuring van de gemeente zal de definitieve uitwerking wederom ter inzage worden aangeboden aan de omwonenden, zo komen we samen tot een goed werkbaar plan. Als alles meezit hopen we de hondenspeelplek in het voorjaar te kunnen openen!
 
Was u tijdens de inloopavond verhinderd en zou u het conceptplan graag alsnog willen inzien of een vraag/opmerking willen plaatsen? Stuur dan een mail naar secretariaat@dorpsraadswalmen.nl. Ook bent u van harte welkom om aan te sluiten bij één van de vergaderingen van de werkgroep.
 4 november

Inloopavond Hondenspeelveld Klein Hei

Zoals jullie weten is er in samenwerking met de Dorpsraad een werkgroep opgericht om een omheinde hondenspeelplaats te realiseren in Swalmen. Na een inventarisatie van mogelijke plekken (met dank aan jullie bijdrage!) is het huidige hondenlosloopterrein op de hoek van de Heistraat en de Klein Hei als mogelijke locatie naar voren gekomen. In overleg met de gemeente is er een concepttekening gemaakt van deze plannen. Graag willen wij deze tekening delen met omwonenden en andere betrokkenen. Wij organiseren daarom op dinsdag 14 november een inloopavond in de Blokhut van 20.00-21.00u.

U bent van harte welkom!
September 2017

Nadat hondeneigenaren lieten weten behoefte te hebben aan een omheind uitlaatterrein in Swalmen, heeft de Dorpsraad hen in de gelegenheid gesteld een werkgroep op te richten om deze wens te realiseren. Vorige maand zijn we gestart met deze werkgroep en op dit moment worden geschikte locaties voor een hondenspeelplek in kaart gebracht. We houden jullie op de hoogte! Ook zin om hieraan mee te werken? Meld je dan aan!